JULIE MARLEN ENGEL JENSSEN LEIRVÅG

Jeg heter Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg og er 24 år. Jeg har en bachelor i journalistikk og visuelle medier fra Griffith College, Dublin og en master i motejournalistikk fra Kingston University, London hvor jeg, som en av fem, ble håndplukket av lærer (også på Central Saint Martins), motehistoriker, journalist og forfatter Judith Watt.

Mine spesialfelt er kultur og motehistorie. Jeg har spesialisert meg innen norsk motehistorie og skrevet masteroppgaven «The Red Hat«: en bok om norsk motehistorie fra 1905 til 2012.

For tiden pendler jeg mellom Notting Hill i London og Lademoen i Trondheim hvor jeg studerer årsstudium i kunsthistorie på NTNU og jobber frilans.

Jeg er rikssynser på høyt nivå og ufaglært prest. Jeg er over middels glad i jul og favorittsangene mine er Madrugadas «Electric», Beatles «All you need is love» og Carola med «O helga natt». Favorittfilmen min er «Snatch» og min største musikalske opplevelse, hittil i livet, var å se Black Sabbath i Bergen i 2005. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg er en Chanel eller Schiaparelli, så da blir jeg en Chanparelli.

På bloggen min kan du lese om ting som interesserer meg. Sko, mote, litteratur, film, musikk, foto, kjærlighet, kaker, kultur, samfunnet, verden og livet.

Så trivelig at du leser min blogg og enda triveligere hvis du legger igjen en kommentar.

Peace out.

Hilsen Jules.

«Jeg tror ikke på kjærlighet. Jeg vet».
– Julie Marlen Engel.

Henvendelser: julie-marlen@hotmail.com

Du kan lese mer om meg og se min CV på hjemmesiden min.

© Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg.
Du kan ikke bruke bilder eller innhold uten tillatelse eller synlig kreditering.

Advertisements