Natt i Notting Hill

by Julie Marlen Engel

Jeg har flyttet fra helvete. 

Vi flyttet inn i leiligheten i Notting Hill i dag. Huseieren er en litt morsom historie, som jeg skal fortelle om en annen dag. Etter at vi tok over nøklene og lærte om gassen, dro vi til Ikea. Først med tuben, så med tog og så med Ikea-bussen til Wembley.

Kjærestens tre regler for dagen var 1. Ta det med ro. 2. Ikke bli sur. 3. Ikke stress (det samme som å ta det med ro, måtte bare poengtere det). Vi fulgte reglene og det gikk bra. Vi fikk kjøpt det vi skulle, og ikke mer. Heldigvis kunne man ta minibuss hjem til døra for 30 pund. Og heldigvis visste han som kjørte hvor Notting Hill var, postkode W11. Så vet vi det.

I gangen traff vi tre av de som bor i huset. Jeg gleder meg til å møte hun som bor i etasjen under oss. Hun har en Honours fra Oxford og er ordinert prest.

Vi har begynt å få ting på plass, men det er litt som gjenstår før det blir skikkelig koselig her, men det blir. Og vi bor i London.

 

Balkongen by night. I bakgrunnen ser du den nye stampuben vår: Bonaparte. Det er trivelig med litt liv rundt seg og ikke minst så blir ikke savnet etter Dublin så stort.

Advertisements