Mind the gap!

by Julie Marlen Engel

Vi har tilbrakt mesteparten av dagen under jorda og på tog. Og når det kommer til boligjakten har vi ikke hatt hellet med oss i dag. 

Vi kjøpte dagsresiepass for sone 1 til 6 for 8 pund, og tok tuben/t- banen fra Paddington til Waterloo. Waterloo station er diger. Vi tok tog derfra til Kingston. Toget gikk mot Strawberry Hill, – så fint navn. Det tok 25 minutter. Fra Kingston tok vi toget tilbake til Waterloo, skiftet tog og dro til Balckheat, som ligger ved Greenwich. Det tok også 25 minutter.

Der spiste vi og drakk på Costa. Takk Gud for at jeg nå har lært å like kaffe. Mocha vel å merke.

Så traff vi megleren i Foxtons, som kjørte oss rundt i en moderne Mister Bean- bil (mini cooper). Vi så tre leiligheter i Greenwich- området. Fine, store og sinnsykt dyre. Vi har funnet ut at det blir svært slitsomt å bo i Kingston eller Greenwich. En times pendling og minst to transportbytter på den som trekker det korteste strået… Vi burde bo midt i mellom, som Waterloo, som igjen er superdyrt. Det kommer nok til å bli vanskelig å finne en plass å bo, og ikke minst sinnsykt dyrt uasnett, siden vi ikke har tenkt å flytte fra hverandre liksom.

Etter en misslykket leilighetsjakt, dro vi til Covent Garden for en oppmuntring. Der er det mye liv og koselig. Vi endte på en italiensk restaurant igjen, jeg elsker italiensk mat. Der ble det pasta, focaccia og en nydelig frisk lemonade.

Når vi har funnet det perfekte hjemmet, skal vi kjøpe ti makroner hver!

 

 

Nå er vi på hotellet og slapper av, samt legger en slagplan for morgendagens jakt.
Vi lever i trua og er ved godt mot. Enn så lenge.

Nå har jeg en date med Harry Hole.

Advertisements