Dublin fair city

by Julie Marlen Engel

Da har jeg ankommet mitt nye land. I alle fall  for et år. Og det lille jeg har sett, lover godt.

Flyet gikk fra Kristiansund klokken 06.35. Alt for tidlig spør du meg. Men vi kom oss da med. Oss, er meg og mine 54 kilo. Pakkinga ble et mareritt. Selv med min nye rosa Samsonite med fire hjul. – Jepp, jeg trenger to.

Takk til verdens beste mamma, som hadde sine eiendeler i håndbagasjen. Hva skulle jeg jeg ha gjort uten deg?! Takk til han som fant ut at det var best å ransake mamma og gå igjennom håndbagasjen hennes. Ja, mamma er narkobaron. Det lyser jo lang vei det. Og når han ikke en gang klarte å finne ut at hun hadde, uten å vite det selv, en neglesaks i den. Og takk til kjæresten som bar alle  koffertene opp de mange etasjene til hotellet. Kellys har nemlig ikke heis. Ja, nei.
Men det gikk da fint det. Og hotellet er supert. Må si at jeg er litt misunnelig på mamma og lillesøster, som fikk rommet med bildet av Yoko og John. Det liker vi.

Vi bor midt i byen og det er litt leven fra gatene, men ikke uoverkommelig. Akkurat nå har jeg vært våken siden 05.00 og trenger sårt litt søvn.
Det er ikke så mye vi har sett av byen, men handlemulighetene ser bra ut. Og I died and came to handbag heaven. Chanel, Louis, Gucci, Prada, Wang, Jacobs, Mulberry. Alle var der. Så får vi se hvem som får bli med meg hjem.  Hvis jeg får et hjem da.
I morgen har vi fire visninger avtalt:
http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=924787&search=1
http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=925284&search=1
http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=912398&search=1
http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=896519&search=1

Har aller mest lyst på den første kanskje? Håper det ordner seg i morgen.

 

Og sola kan godt komme hit og.

Advertisements